torsdag 13 september 2012

Auktionshuset i Solna; Mot nya höjder :: isolna.se


Med över 600 utrop är detta en av våra största auktioner hittills. Vi är övertygade om att du kommer att imponeras av innehållet. iSolna.se växer sig större, snyggare och trevligare. Följ med oss till nya höjder!


Höstsäsongen 2012 är igång och kommer onekligen att bli den starkaste hittills. Föremålen strömmar in till oss, i större antal och av högre kvalité än aldrig förr. Allt fler väljer att sälja allt mer genom oss.

Klicka dig vidare till katalogen och lägg ett bud nu. Auktionsavslut den 16 september.

Varmt välkomna till oss i Solna!

www.isolna.se


Grönt är skönt
Höga klubbslag på Stig Lindbergs "Berså" brukar innebära att porslinet kommer in till oss som på löpande band! Denna omgång är i mycket bra skick och har du liknande tallrikar, koppar och burkar - Kom hit med dem!


Drömmen om Tahiti
Det började som vilken flyttkartong som helst här på auktionen. När det gråa tidningspappret vecklades ut så tittade en färgsprakande kopp fram. "Tahiti" av Stig Lindberg. Ungefär lika dyr som en resa dit.


En ny klocka till hemmet?
Adoptera ett ur från 1800-talet redan idag! Flertal verk söker nya ägare. Utöver alla golvur har vi även en mängd fickur och kvalitativa armbandsur. 


Guldramar i varierande storlekar
Jakob Kulle, Alfred Thörne, Axel Gillis Hafström, William Harry Williamson, Axel Hjalmar Lindqvist, Thomas Sewell Robins. 1800-talet ligger tätt i Solna.


Istid iSolna.se 
Över 150 servisdelar av Iittalas populära serviser och annat finskt!


Axel Larson?
Bodafors är det i varje fall. I liknande stil som byrån vi sålde den 8 juli är dessa sängbord en ovanlig syn på auktionerna. Ta chansen och lägg ett bud nu eller förlora dem för alltid.Söker du upplysning?
Låt oss hjälpa dig. Över 50 utrop varierande belysning går under klubban. 
I oktober så kommer vi att hålla vår mytomspunna och långdragna temaauktion omfattande militaria i alla olika former. Kontakt oss idag om du har något som du tror kommer att passa.

Hela katalogen finner du på www.isolna.se


Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20120916

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...