fredag 14 september 2012

Fotografiska Museet; Inbjudan


centralpark
 
 
David Drebin © Dreams of Central Park
 
 
Inbjudan till bokrelease och Artist Talk: David Drebin
(teckna medlemskap och få exklusiv David Drebin-poster!)
 
I vår utställning Fashion! - modefotografi genom tiderna visade vi bland andra verk av fotografen David Drebin, känd för sina suggestiva landskapsbilder och ikoniska modefotografier. Vi är mycket stolta över att arrangera bokreleasen för David Drebins nya bok Beautiful Disasters. I samband med detta sker även ett Artist Talk på Fotografiska.

Tecknar du ett medlemskap i Fotografiska Familjen denna dag får du en exklusiv David Drebin poster som vi skapat speciellt för detta tillfälle (Motivet är Central Park i New York.)

Bokrelease och Artist Talk äger rum i lokalen F1. Ni når den genom att passera genom utställningen med Christer Strömholm. Alla Fotografiskas besökare är välkomna att delta, ingen föranmälan krävs.

Välkomna till Fotografiska 22 september klockan 13.00!
(dörrarna öppnas 12.30)
 
 
 
 
Fotografiskas höstfest!
 
Den 13 oktober är det dags för Fotografiskas stora höstfest! Med fyra scener runt om i Fotografiska kommer huset koka! På scen står bland andra Plura, Loreen och Club Killers. Varför inte kombinera din kväll i musikens tecken med en middag komponerad av Plura - som dessutom kommer spela några låtar exklusivt för middagsgästerna!
 
 
 
 
Ny utställning: Maria Friberg
 
In Flux
14 september – 25 november

Maria Friberg är en av Sveriges mest etablerade foto- och videokonstnärer. Hon ställer regelbundet ut i bland annat USA, Tyskland och Italien. Utställningen In Flux på Fotografiska innefattar Maria Fribergs mest kända serie Almost There och hennes senaste verk, The Painting Series.

---> Läs mer om utställningen här
 
 
 
 
Premiär för F1-6: en monumental musikklubb i 6 delar
 
Nu är det snart dags för Fotografiska att förvandlas till ett storstilat dansgolv! Under sex kvällar och nätter från september till april kommer Fotografiskas första klubb någonsin gästas av några av vår tids främsta artister inom house, disco och elektronisk musik. Vi har plats för upp till 1200 personer och klubben blir samtidigt ett forum för ljud- och ljuskonst där olika konstnärer ges utrymme att tolka musiken.

Premiär: 29 september    
                                                                            
---> Läs mer om klubben
---> Köp biljetter här
 
 
 
 
After Art på Fotografiska
 
Nu är Ni varmt välkomna att avnjuta Fotografiskas nya fredagssatsning After Art!
Vi vill erbjuda en mycket fin avslutning på arbetsveckan och en trivsam inledning på helgen hos oss. Vi kommer att ha intima akustiska spelningar varje gång och som alltid ett gediget utbud av allt man kan önska i bistron. Våra fredagsspelningar är uppdelade i tre set så att man ska ha fler chanser att lyssna till spelningen oavsett när man gör sin entré!

Guidade visningar av våra utställningar går av stapeln 17.00, 18.00 och 19.00.

---> Programmet för oktober
 
 
 
 
Effekten ovan har uppnåts genom blixtfotografering!
 
 
Fotografiska Akademin: Kreativ blixtfotografering
 
Kreativ blixtfotografering är en endagsworkshop för alla som vill utveckla sina kunskaper i ljussättning i miljö med handblixt. Genom att du själv tar kontrollen över balansen mellan befintligt ljus och blixtljus lär du dig att på ett kraftfullt sätt påverka stämningen i en bild.
I samband med workshopen har du fri entré till Fotografiska.

---> Läs mer och boka workshop här
 
 
 
 
Veckans kampanj i butiken: 
The Best Photography from Around the World 1 & 2
 
The Photographers Giving Back Photo Award (f.d. The Photo Award) är en av världens snabbast växande fototävlingar. Ända sedan starten har välgörenhet varit en viktig del av den världsomspännande tävlingen som ett sätt för de deltagande fotograferna att ge tillbaka till människor de skildrar. De allra bästa av dessa prisbelönta bilder finns nu samlade i The PGB Photo Book. En inspirationskälla för alla fotointresserade.
Kampanjpris 100 :- (ordinarie pris 145 kr, gäller 13-19/9, 2012)


Mer information: Fotografiska Museet Alla uppdateringar: Fotografiska Museet
Hitta Fotografiska: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Fotografiska Museet

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...