tisdag 4 september 2012

KVD Kvarndammen; KVD etablerar sig i Norge

KVD Kvarndammen, Sveriges största förmedlare av begagnade leasing- och tjänstebilar, etablerar sig på den norska marknaden. Via marknadsplatsen www.kvdnorge.no ska företaget förmedla begagnade norska bilar enligt samma modell som i Sverige. Första anläggningen färdigställs nu i Oslo och försäljningen startar i månadskiftet oktober/november.

Sedan starten 1991 har KVD Kvarndammen byggt upp Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Försäljningen via marknadsplatsen www.kvd.se ökar med i genomsnitt 15% per år och 2011 förmedlade företaget över 20 000 bilar och 10 000 maskiner och tunga fordon. I Norge börjar KVD Kvarndammen med förmedling av personbilar.

- Vi ser en stor potential för vår tjänst i Norge. Precis som i Sverige är det många som upplever en osäkerhet när de ska köpa eller sälja begagnad bil. Då är det en trygghet att bilen testas och förmedlas av en oberoende part som ser till att allt går rätt till, säger Ulrika Drotz Molin, VD på KVD Kvarndammen.


Huvuddelen av de bilar som KVD Kvarndammen förmedlar är nyare leasing- och tjänstebilar från större bilparker som leasingfirmor, finansbolag och offentliga verksamheter. Så blir det även i Norge, men också norska privatpersoner kommer ges möjlighet att sälja sin bil via www.kvdnorge.no, så länge bilen uppfyller KVD:s krav.

- Det är väldigt roligt att ta KVD Kvarndammens framgångsrika modell och etablera den på en ny marknad. Inom några år ska vår marknadsplats www.kvdnorge.no vara ett naturligt val för alla som vill köpa eller sälja begagnade bilar i Norge, avslutar Ulrika Drotz Molin.


Mer information på: www.kvd.se Alla uppdateringar: KVD Kvarndammen
Hitta auktionen: Se auktionens hemsida Informations källa:KVD Kvarndammen

Nyckelord:KVD,Kvarndammen,bilauktion,fordonsauktion,konkursauktion,avvecklingsauktion,nätauktion,bilar,båtar,husvagnar,maskiner,finansiering,bilförsäkring,garanti,gratisvärdering,avyttring,förmånsbilar,tjänstebilar,maskiner,varupartier,konkursbon,Göteborg,Stockholm,Linköping,Landskrona,Strängnäs,Filialer,Vimmerby,Åmotfors,Örnsköldsvik/Husum,Östersund,Luleå,Tjörn,götaland,svealand,norrland


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...