torsdag 25 oktober 2012

Auktionshuset i Solna; Stockholms snabbast växande auktionshus :: isolna.se


Vi växer så det knakar. När många andra varslar utökar vi personalstyrkan. När många andra gör besparingar satsar vi. Resultatet ser ni nu i roligare auktioner med allt fler föremål och stigande kvalité.


Nu på söndag klubbar vi ivrigt vidare på vårt maraton mot de första 100.000 sålda objekten under vår blåa fana. Över 600 föremål väntar på dig. 

Vilken auktion det ser ut att bli! Med vad som ser ut som att vara årets starkaste startfält är vi mer än nöjda och vi hoppas att ni också är det. Föremål från ständigt attraktiva Gallé och Daum, två PH-Kottar i det snyggare vitlackerade utförandet, flertal stilrena silverserviser, en av de finare Kohlmann oljorna på länge, två alster från Monica Lorentzon och den nyktra tiden på 80-talet, fantastiska fåglar av Elin Larsson, vaser från Alf Wallander och mycket, mycket mer. Ett sanslöst utbud helt enkelt! Budgivningen har varit öppen i någon vecka och som alltid stegrar intensiteten och spänning fram till klimax och auktionsdagen. Vi räknar med dig!


Klicka på länken, lägg ett bud - bli en vinnare. Nu på söndag den 28 oktober klockan 12.00. 

Varmt välkomna till oss i Solna!
 www.isolna.se
Nytt för denna auktion är att vi startar all budgivning på 100 kronor. Alla objekt har nu även utropspriser och i de flesta fall bevakningspriser. Om du har några frågor om detta så är du välkommen att kontakta oss.


En skål i höstens tecken
Marken färgas av fallande löv och istället för att ta löven hem kan du låta denna  läckra jugendskål från Frankrike och Daum symbolisera en förevigad höst.  


Textil blir en dealPass på - nypris hos Märta Måås-Fjetterström AB är osannolika 139.630 kronor (inklusive moms). Märta Måås-Fjätterström gästar isolna.se med "Bruna Heden". Budgivningen har redan startat men det finns alltid plats för fler budgivare!


Ett av världens förnämsta ur
I ett glasat fodral av mässing gömmer sig ett bordsur som man under 50-talet bara skulle ha: "Atmos" från Jaeger-LeCoultre. Ett av dessa charmiga exemplar finns nu ute till försäljning, inklusive den intressant bruksanvisningen. 


Mot varmare breddgraderNär fåglarna flyr söderut passar det utmärkt för den fågeltokige att adoptera dessa härliga fjäderfän av Elin Larsson. Populära är dem bland våra besökare, se till att bevaka ditt bud innan dem flyger hem till någon annan. 


En stor favorit hos er och oss
är Lisa Larson och hennes älskade alster. Ständigt återkommande och uppskattade bland våra köpare finns nu en mängd till högstbjudande, bland annat "All världens barn". 


Rädda matsilvret! 
När allt fler uppköpare rensar marknaden på silver för att smälta ned så lär efterfrågan på matsilver stiga i framtiden. Till kommande auktion har vi flera kilo silver, däribland "Sachsisk" från Cohr och Danmark.


Har du fler än en vän?
Det har vi. Ytterligare två stilrena ljusstakar från Josef Frank går under klubban. Modellen fick namnet "Vänskapsknuten" och vad passar bättre än denna gåva till en god kamrat.Frukta inte mörkret
En vacker och elegant ljuskrona i empirestil kan göra den mörkaste vintern till en välkommen period. 

 


Vitlackerade kottarI åratal hängde de små kottarna ensamma i mörkret av en ladugård. Nu har de äntligen hittat till ljuset i Solna där de får beundras och vara föremål för våra begär.

  
En vagn kommer lastadmed vad du än önskar! Teak, Danmark och Hans J Wegner ökar pulsen på alla hängivna auktionsälskare. 


Vapen, Militaria & annat
Över 50 utrop som går under klubban klockan 15.00, däribland den mäktiga bysten av Ferdinand Liebermann. Hela katalogen finner du på www.isolna.se


Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20121028Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...