torsdag 4 oktober 2012

Auktionshuset i Solna; Vi ger dig mer auktion än andra :: isolna.se


7 oktober:
Paradobjektet för den kommande auktionen är rätt självklar för oss. Lisa Larsons tidiga skulptur lyser starkt bland de 550 övriga utrop som har samlats runt om henne. Det finns mycket att finna!
 


Detta är vår snyggaste katalog hittills då vi har lagt in en extra växel vad det gäller ljus i studion, fattning av kamera, vinklar och efterarbete. Vi hoppas att det ger er en ännu bättre och klarare bild av våra fina föremål. Och bättre kommer det att bli. Vi vill ge er det absolut bästa och mest varierande utbudet utan att tumma på stilen!

För nu musen över länken nedan och träd in i det materiella paradiset.
Auktionsavslut den 8 oktober klockan 12.00. 


Varmt välkomna till oss i Solna!
 www.isolna.seKärlek och Lisa Larson
En fullkomligt makalös skulptur som emanerar allt det som vi förknippar med Lisas fantastiska skapande. 


Domino av Stig Lindberg
Formgiven av Gustavsbergs konstnärliga ledare mellan åren 1955-1969 och ropas nu ut om fyra utrop. 


Glas och smide i en sammansvetsad symbios
Det är något näst intill futuristiskt men ändå föråldrat med Erik Höglunds taklampor. Tidlöst är ett ord som kommer till användning. 


Det är en magisk spinnrockVi är kräsna när det kommer till spinnrockar. Sist vi tog in för försäljning var för 674 dagar sedan. Så, ni alla som är intresserade - missa inte! Det kan dröja tills nästa möjlighet.


Kent i Solna 
Modellen "Kent" av Elis Bergh och Kosta är ett utrop som lockar många. Nu åker 65 delar under vår varsamma klubba. Vad hamnar slutpriset på?


Ett prickigt paradis
Adam och Eva tvingades att lämna Edens trädgård. Som ett minne från tiden av evigt liv och lycka fick de varsin uppsättning servisdelar från Gustavsberg. Nu ger vi dig chansen till din del av paradiset.  


Troeds
Charmiga "Arild", ett av Nils Jonsson många sideboards, kan vara något för dig. Skjutdörrar och stilrena mittlådor är sådant vi gillar. 


Carl Malmsten..
har länge legat på svenskarnas topplista. Fem utrop under klubban.  


Upsala Ekebys fantastiska vaser
Anna-Lisa Thomson och Ingrid Atterberg var två stora namn vid Upsala Ekebys fabrik. Två "Paprika" och en "Spiral" bjuds nu ut till högstbjudande.

  
Marianne flyttar in
16 härliga utrop med servisdelar under klubban! Stora delar av Picknick finns att tillgå, däribland de något ovanligare ströarna på ställning. Passa på att komplettera eller börja bygg på din drömservis till helgen.


Tiden räcker alltid till
Det är knappt så att man urskiljer urverket bland annat guld som kontrasterar mot den svärtade stommen. Huvaligen.Ålen har landat!
Så simmade ålen från Johnson Brothers in till auktionen. Med sig hade den en terrin och en såsskål, nästintill lika sällsynta som ålen själv.


Drömmar
Vad rör sig i sinnet hos en enkel herde? Fridfull och harmonisk skulptur av Peter Tereszczuk (1875-1963) får en att längta till det stillsamma livet. I alla fall för en stund.

Hela katalogen finner du på www.isolna.se
 

Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20121007Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...