tisdag 2 oktober 2012

Lauritz.com; Skandinaviens största auktionshus öppnar filial nr 20 i Dalarna!

Lauritz.com expanderar och öppnar nu det 6:e auktionshus i Sverige, och för Lauritz.com koncernen blir det nummer 20.


Dalarna har präglats av över 700 år av industrihistoria, och med de K-märkta hembygdsgårdarna och traditionell auktionshistoria, gör det Falun till en väldigt passande plats för Lauritz.coms senaste filial.

Lauritz.com Falun/Borlänge öppnar officiellt den 1:a oktober, och lördagen den 6:e oktober håller filialen öppet hus för alla intresserade. I samband med öppet hus eventet hålls en tävling med chans att vinna ett presentkort värt 3000 kr att använda på Lauritz.com.


Mette Rode Sundström, Lauritz.com CEO, uttalar sig i samband med öppningen av den 20:e filialen:

”Det är med stor entusiasm och glädje vi nu öppnar ännu en filial. Vår vision är och har alltid varit att revolutionera auktionsbranschen för att inspirera alla till att köpa och sälja på auktion. Sverige är vår viktigaste tillväxtmarknad och de svenska kunderna har tagit emot Lauritz.coms koncept väl. Svenskarna är väldigt passionerade av konst, heminredning och design, så vi har höga förväntningar på vår nya filial i Falun/Borlänge.

Tina Andersson, Lauritz.coms partner i Falun/Borlänge, är stolt över att bli en del at Lauritz.com koncernen. ”Lauritz.coms koncept är unikt och en fantastisk plattform att driva auktionshus på. Det tilltalar oss att konceptet är så genomarbetat, att det bygger på många års succé, och att sortimentet har en sån bredd.
Vi får nu möjlighet att sprida vacker svensk och skandinavisk konst och designarv till kunder i hela världen.”

Lauritz.com Falun/Borlänge har från starten riktigt många spännande varor på auktion. Se dem här…

Lauritz.com har filialer i fyra länder; Sverige, Danmark, Tyskland och Belgien och filialen i Falun är den 6:e i Sverige. Kunderna är alla från studenter till toppchefer och från trendsättare till traditionalister.

Säljarna är lokala och lämnar in varor till försäljning på auktion i det närmaste auktionshuset. Budgivarna är där emot globala och kommer från 200 länder världen över. Lauritz.com har i år fått kundnummer 1 000 000 och år 2011 var omsättningen 873 milj SEK.Lauritz.com varusortiment sträcker sig från lyxloppis till dyra internationella verk inom design, konst, möbler, samlarobjekt, smycken och vintage.

Pressmeddelande från: www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lauritzcom/


 Mer information: www.lauritz.com Alla uppdateringar: Lauritz.com

Hitta auktionen: Se auktionens hemsida
Informations källa: Lauritz.com

Nyckelord:lauritz.com,stockholm,malmö,helsingborg,örebro,sverige,online,webauktion,nätauktion,auktion,antikt,konst,design,lösöre,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...