torsdag 18 oktober 2012

Skånes auktionsverk; Vi är laddade till tänderna!

Till lördagens auktion har vi på Skånes Auktionsverk nöjet att erbjuda en mängd spännande föremål för såväl den lilla som lite större plånboken.


Bland föremålen kan märkas en större mängd orientalika, ur vilken delar kommer från provinsialläkaren Elvir Landbys samlingar. Även gruppen vapen och militaria är välrepresenterad med ett tjugotal rop. Bildkonsten bjuder på såväl bättre äldre sakrala och profana verk som senare grafik och oljor. Bland skånska konstnärer återfinns exempelvis Johan Johansson, Ivan Jordell och Anders Kallenberg. Silvret bestås av ca. fyrtio rop och möbelsidan av ett hundratal. Ur den senare kategorin kan märkas flera par bättre armlänstolar från Karl Johan-epokens dagar. För den som tänker bjuda till fest på lördagkvällen kan middagen serveras på Hertha Bengtsons Koka Blå och kaffet avnjutas ur Mon Amie-koppar formgivna av Marianne Wessman.


Visning: fredag 19 oktober 13.00—18.00 och lördag 20 oktober 10.00—12.00

Till katalogen...

För att ytterligare öka spänningen inför lördagen kan vi redan nu meddela att höstens stora kvalitetsauktion kommer att offentliggöras på vår hemsida i anslutning till att månadsauktion är avslutad.


Mer information på: www.skanesauktionsverk.se Alla uppdateringar: Skånes Auktionsverk


Hitta auktionen: Karta & Vägbeskrivning
Informations källa: Skånes Auktionsverk

Nyckelord:Skånes,Auktionsverk,månadsauktion,kvalitetsauktion,landskrona,lösöre,antikt,design,konst,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,tavlor,skulptur,mattor,silver,20121023

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...