torsdag 15 november 2012

Auktionshuset i Solna; Större bilder blir större auktioner :: isolna.se18 november:Nu är vi återigen redo för att ta emot dig och dina bud! Denna gång har vi samlat över 500 föremål som vi gärna vill se lämna våra lokaler nu på söndag och under den kommande veckan.


Nytt för den 18 november är att vi har höjt storleken på bilderna i katalogen så att det förhoppningsvis blir ännu lättare att se vårt utbud utan att behöva klicka på specifika objekt. Hör gärna av dig med synpunkter!
Helgens auktion bjuder som alltid på ett bredd urval där retro blandas med 1800-tal. Ett par utrop sticker som alltid ut; oljor av Genberg ock Acke Åslund, skulptur av Lissegårdh, ikoniskt kryddställ i teak, glada retrotak- och golvlampor, bestickuppsättning "Opus" från Lundtofte, modern design i "Fatback" av Fredrik Mattson, flera snygga skolplanscher och mycket mer. Det är helt enkelt för mycket att räkna upp, så det är bara att bege sig till katalogen och se efter själv. 

Vi ses på söndag den 18 november klockan 12.00!
 

 www.isolna.se


Uppsjö retroMånga glada utrop retro finns att meta upp ur katalogens djup.


Ett med auktionenNio dekorativa skolplanscher förhöjer vilket hem som helst.


Anton GenbergEngangerande penseldrag bygger upp kyla och snö. En röd eka bakom ett tillbakadraget grenverk bryter den blåvita tystnaden. 


Sång till solenMed "Solsångaren" efter Carl Milles. Originalet restes 1926 utanför Strömparterren. 


Med vingar av silver31 utrop med över 10.000 gram silver väntar på att lastas.
 


Lita på alla - men kupera lekenFantastiskt välgjort träsnitt med en detaljerad hasardscen som bjuder på många upptäcker. Vi känner inte igen konstnären, men det gör säkert ni!Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20121118Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...