onsdag 7 november 2012

Moderna Museet i Malmö; Performance, Pecha Kucha och kvällsöppet

Shadow Theatre
 

Performance: Shadow Theatre
MALMÖ. 9-11 NOVEMBER KL. 18

Under :by Light framförs det nyskrivna performancet Shadow Theatre av The Unholy - Lisa Jeannin, Rolf Schuurmans, Per-Henrik Fredriksson och sköldpaddan Vilhelm. Missa inte ett besök i den rutiga världen, där vi alla kan få lära oss mer om universums skapelse, evolutionen och vilken värld vi egentligen lever i.

Shadow Theatre

 


 

Pecha Kucha
MALMÖ. 8 NOVEMBER, INSLÄPP FRÅN KL. 18.30

En kväll i mikropresentationernas tecken. 11 talare och 20 bilder - som visas i 20 sekunder var. Bered er på högt tempo och spännande tankar, av bl.a. museichef John Peter Nilsson och Kakan Hermanson, konstnär och programledare.

Pecha Kucha

 

Kvällsöppet på museet
MALMÖ. T.O.M. 11 NOVEMBER

Den som vill se på konst medan mörkret faller ska passa på att besöka Moderna Museet Malmö under :by Light. Fram till 11 november håller museet öppet mellan kl. 11-22 varje dag.

SUPERSURREALISMEN visas i utställningsrummen och Sture bröd- & soppkafé bjuder på varm mat och dryck. Missa inte heller David Krantz 3D-animation och skuggspel.

 
David Krantz, Väldigt stort objekt/Very Large Object, 2012
 

Stillbilder från Ulf Hedetoft: Virgin Room och Kim Sundbeck: En komplimang, som finns att se på www.supersurrealism.com
 

Nya bidrag på www.supersurrealism.com
SKICKA IN DIN TOLKNING AV SUPERSURREALISM

Tanken med www.supersurrealism.com är att se vilket myller av associationer som finns kring det påhittade ordet ”Supersurrealism”. Den som känner sig manad att omvandla alla de ovanligheter som finns i vardagen till en film på max 15 sekunder är välkommen att delta! Det har redan trillat in en del filmer, som går att beskåda på sidan. Samtliga bidrag kommer även att visas i en utställning på Moderna Museet Malmö.

www.supersurrealism.com


Mer information: Moderna Museet Alla uppdateringar: Moderna Museet
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: /Press