fredag 21 december 2012

Fotografiska museet; En viktig sak i jul


 

© Christer Elisson

 

Ny utställning: Mitt Stockholm - för en mänskligare stad

 

25 december - 10 januari, 2013

 
 
Nu är det snart jul och de flesta av oss ser fram emot ledighet med familjen och vänner. Samtidigt är 5.600 personer hemlösa bara i Stockholms län. På juldagen öppnar vi utställningen Mitt Stockholm - för en männskligare stad som är ett samarbete mellan Fotografiska och Stockholms Stadsmission.

Med utställningen vill vi belysa utanförskapet i vår stad genom att låta deltagare från Stockholms Stadsmissions verksamheter visa upp sitt Stockholm genom fotografier. Kameror har vår huvudpartner Panasonic Lumix bidragit med och i DN visas ett fotografi per dag fram till 24 december.

Den 25 december klockan 13.00 öppnar utställningen. Deltar gör representanter från Fotografiska, Stadsmissionen samt ett antal av de deltagande fotograferna.


När: 25 december klockan 13.00
Var: Fotografiska, Stadsgårdshamnen 22

På plats kommer det gå att skänka varma kläder till Stadsmissionen. Behovet är stort i vinterkylan och gåvor uppskattas enormt. Du kommer också kunna skänka pengar på plats, direkt till Stadsmissionens verksamheter. För varje krona du ger kommer vi ge lika mycket.

Läs mer om Stadsmissionens arbete och dess verksamheter i Stockholm:

www.stadsmissionen.se
 
 

Mer information: Fotografiska Museet Alla uppdateringar: Fotografiska Museet
Hitta Fotografiska: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Fotografiska museet


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...