onsdag 19 december 2012

Röhsska museet; God jul och gott nytt år!

 
 
 
 

God jul och gott nytt år!

SÅ HÄR DAGARNA FÖRE JUL VILL VI ÖNSKA ER EN RIKTIGT TREVLIG HELG!
Fram till julafton öppnas varje dag, kl 13, en lucka i Röhsskas performancekalender bestående av dans, musik, poesi och performance utifrån museets olika utställningar. Performance ses live någonstans i museet och utförs av Benedikte Esperi, ibland med inbjudna gäster. Här ser du alla öppnade luckor i Röhsskas julperformancekalender.

Julklappstips!
Och är det så att du inte har inhandlat de där sista paketen har vi ett utmärkt förslag. Oavsett om det är till tonårsdottern, svärfar eller kompisen, vi har den ultimata julklappen! För 40 kr kan du ge bort ett år av kultur – ett årskort som gäller på fem museum; Röhsska museet, Konstmuseet, Stadsmuseet, Sjöfartsmuseet och Naturhistoriska museet, i Göteborg. Behöver du fler julklappstips? I vår butik har vi fyllt på med te, brickor, anteckningsblock, tygkassar, japanska träsnittsposters, Mutewatch-klockor och andra finfina produkter.

Pågående utställningar
Just nu visar vi Ond design, Vi lever alla med hiv, HDK goes Jugend Style, Sigurd Bronger – mottagare av Söderbergspriset 2012, Tidsspår..., Woodfired Landscapes och Klädsel: Mörk kostym. Till våren öppnar flera intressanta utställningar bland andra Fashion Innovation, en utställning där Beckmanselever tolkar årets Nobelpristagare.

Öppettider i jul:
Julafton stängt
Juldagen stängt
Annandag jul stängt
Nyårsafton stängt
Nyårsdagen stängt

Vi ser fram emot ett nytt innehållsrikt år tillsammans med er!

Bild: Benedikte Esperi i julperformancekalendern, 2013.
”Queen of Plastic Oceans – without royalty”
Foto: Lisa Löfquist


Mer information: www.designmuseum.se Alla uppdateringar: Röhsska museet

Hitta auktionen: Hitta till Röhsska museet Informations källa: Röhsska museetRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...