måndag 21 januari 2013

Fordonskammaren; Ordinarieauktion Fredag 25 Januari

Ordinarie Bilauktion 2013-01-25 12:00


Bilauktioner med valfrihet - nätbudgivning eller klassisk budgivning på plats

Se katalog här

Mindre än 1 vecka kvar till årets första live/internetauktion(tidigare benämnd live-auktion) närmar sig och förutom att vi vill dela det aktuella utbudet med dig, så har vi även en annan rolig nyhet att berätta om.
 
Vi har tecknat avtal med Carfax och kommer från och med idag att ge er möjliheten att kostnadsfritt få ett carfax på alla personbilar som vi säljer. Denna möjlighet finns tillgänglig redan idag på samtliga objekt som ligger till kommande auktion, och ni hittar den under grundinformationen på respektive objekt. Detta kommer så småning om även att vara möjligt att hitta direkt under våra annonser på bytbil och blocket, men där ligger det i händerna på dessa aktörer att koppla på denna funktion.


Fordonskammarens Bilauktioner erbjuder Dig som budgivare unika valmöjligheter. Du kan lägga bud via nätet eller deltaga i auktion på plats i Stockholm. Du kan även lägga bud/inropsuppdrag via nätet före auktionen. Följ auktionen via nätet med ljud och bild på Din dator. Våra återkommande uppdragsgivare är Polis och andra myndigheter, konkursförvaltare, kronofogdemyndigheter, kommuner, finansbolag, statliga och privata företag samt privatpersoner.


Mer information: www.fordonskammaren.se Alla uppdateringar: Fordonskammaren
Hitta auktionen: karta & vägbeskrivning Informations källa: Fordonskammaren

Nyckelord:Fordonskammaren,bilauktion,fordonsauktion,konkursauktion,polisauktion,20130125,solna,stockholm,sverigeRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...