fredag 4 januari 2013

Fotografiska museet; F1-6 imorgon!


 
 

Fotografiskas förvandlas till ett dansgolv

Nu på lördag är det äntligen dags för F 3, nummer tre i följetongen F 1-6 hos oss. Klubben är vår största hittills och helt dedikerad den elektroniska musiken. Artister är inga mindre än Jamie Jones (Hot Creations), DJ Harvey (Locussolus) och Drop Out Orchestra (Live). Golven värms upp av Fredrik Stjärne, Erik Vallbo, Martin Abrahansson och Henrik Hallberg.

Biljetter:

F 3 förköp / 5 januari: 275 kr + 25 kr serviceavgift
F 3 i dörren: 320 kr

---> Köp biljetter (garderob ingår i förköpet)
---> Läs mer om och bli gärna fan till F1-6
---> Se film från förra festenF 1–6 är ett samarbete mellan Fotografiska och Segrén Hedlund Höistad
 
 
 
 

C/O Berlin visar Christer Strömholm

 
Utställningen CHR. med Christer Strömholm som vi curerat och producerat turnerar vi nu med. 19 januari öppnar utställningen på C/O Berlin - tipsa gärna vänner i Tyskland om vår svenske mästerfotograf eller varför inte själva ta en weekend till Berlin!

---> Läs mer om utställningen på C/O Berlin
 
 
 
 
 

Paul bjuder in till brunch

 
Efter ett uppehåll under december står vi nu inför ett nytt smakrikt år. På lördagar och söndagar kommer du från och med 12 januari kunna njuta av Paul Svenssons brunch. Ta med släkt och vänner till oss för ett riktigt gott nytt år. Inled eller avrunda ditt besök med att se utställningen Burning Beauty med David LaChapelle. Bokar du brunch i förväg ingår inträdet till själva museet.

---> Läs mer och boka
 
 
 
 
 

Kommande utställning: Anna Clarén

 
Anna Clarén tilldelades Svenska Fotobokspriset 2006 för sin bok Holding och arbetar till vardags som utbildningsansvarig vid Nordens Fotoskola på Nordens Folkhögskola Biskops-Arnö. Vi är stolta över kunna öppna en utställning med Anna Clarén 8 mars. Johanna Syrén är en av våra lärare i Fotografiska Akademin och på sin blogg ställde hon 12 frågor till Anna Clarén. Det var förvisso för två år sedan men om du vill lära känna Anna Clarén lite bättre är det ändå en bra början!

---> Läs Johannas frågor och Annas svar
 
 
 
 
 

Boka vårens konferens hos oss!

 
Passa på att mötas i en kreativ miljö - våra vackra lokaler går utmärkt att hyra för konferenser, fester, kick off:er och andra evenemang. Inled eller avrunda med en guidad visning av våra aktuella utställningar och låt mat signerad Paul Svensson mätta under dagen. Ska du ha den lilla dagskonferensen har vi rum från 12 personer upp till 50 personer. Ska du göra ett stort event så har vi lokaler i bottenvåningen som kan ta emot upp till 800 personer med direkt utgång till en strålande utsikt över Stockholm.

---> Läs mer om våra event- och konferenslokaler


Mer information: Fotografiska Museet Alla uppdateringar: Fotografiska Museet
Hitta Fotografiska: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Fotografiska museet