fredag 11 januari 2013

Lauritz.com säljer filmrekvisita från den internationella storfilmen ”The Girl with the Dragon Tattoo”


Just nu har Lauritz.com en större mängd spännande, originella och annorlunda rekvisita och produktionsmaterial från den internationella storfilmen ”The Girl with the Dragon Tattoo”, som nu säljs åt produktionsbolaget GWDT Film AB. 


Auktionsföremålen har en otrolig bredd och innehåller allt från möbler, industrilampor,kläder, karnevalsmasker, neonskyltar, produktionsmaterial och diverse originella samlarobjekt. Samtliga föremål som säljs har använts i produktionen och flera har en central plats i filmens handling.

Se auktionerna här...

Lauritz.coms VD Mette Rode Sundström förklarar:
”Lauritz.com är stolta över att få sälja denna fantastiska samling av rekvisita och material från ”The Girl with the Dragon Tattoo”. Lauritz.com säljer ofta rekvisita från film, teater och andra kulturella sammanhang. Såväl våra kunder som vi själva har en passion för temaauktioner som är relaterade
till stora händelser på den skandinaviska och internationella kulturscenen. Så vi är mycket glada for detta samarbete med GWDT Film”.

 
Forsell, VD för produktionsbolagen GWDT Film AB om temaauktionen:
"Det som skiljer en stor amerikansk film, som ”The Girl with the Dragon Tattoo från en svensk film, är bl.a. de resurser som läggs ned på alla detaljer, både scenografiskt och strukturmässigt. Nästan varje sak som är med i filmen är utvald och inköpt. Inte minst till de 60 tals scener vi spelade in i Uppsala. Vi skapade en arbetsplats för omkring 300 personer i över ett års tid och därför detta vilt spridda utbud av saker som vi nu säljer. Allt från kontorssaker, verktyg rekvisita m.m. De mesta som inte skickades till studioinspelningarna i Los Angeles sparades i lager för eventuella omtagningar, och som vi nu låter Lauritz.com sälja åt oss.”

17:e januari kl 18-21 håller Lauritz.com Stockholm öppet för vernissage och visning av filmrekvisitan. Kom och lyssna till Malte Forsell som berättar om filminspelningen och kika på alla spännande varor.

Se inbjudan här...


mynewsdesk.com/se/pressroom/lauritzcom/


 Mer information: www.lauritz.com Alla uppdateringar: Lauritz.com

Hitta auktionen: Se auktionens hemsida
Informations källa: Lauritz.com

Nyckelord:lauritz.com,stockholm,malmö,helsingborg,örebro,sverige,online,webauktion,nätauktion,auktion,antikt,konst,design,lösöre,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...