lördag 2 februari 2013

Fotografiska museet; F 1-6 på lördag!


 
 

Nu på lördag: klubben F1-6

 
Nu närmar det sig äntligen fjärde tillfället för vår klubb F 1-6. Kvällen går i den elektroniska musikens tecken och DJ:s är inga mindre än Kerri Chandler, Dixon, Todd Terje, Tiedye, La Fleur, Nadja Chatti och visuals står Major Briggs för. Välkomna!

För att vara säker på att komma in rekommenderar vi förköp.

---> Köp biljetter
---> Läs mer på Facebook
 
 
 
 

© Anna Clarén

 

Kommande utställning: Anna Clarén

 
Close to home
8 mars - 26 maj, 2013

Anna Claréns genombrott kom med bildserien Holding (2006). Fotografierna skildrade Claréns vardag under fyra sommarmånader 2005 och sågs som unika i sin skira, privata framtoning. I den nya bildserien Close to home återvänder Clarén till sin dokumentation av den egna vardagen. Utställningen Close to home öppnar på internationella kvinnodagen.

---> Läs mer
 
 
 
 
 

Konst och vin

 
Kombinera en visning av någon av våra aktuella utställningar med ett vinmingel där du lär dig att kombinera smakerna av vin och mat i dialog med vår sommelier. Det finns ett par chanser att kombinera vinkvällen med David LaChapelle-utställningen, därefter kommer det gå att kombinera med att se någon av våra utställningar med Henri Cartier-Bresson, Ruud van Empel eller Anna Clarén.

Du som har DN-kortet eller är medlem i Fotografiska Familjen får rabatterat pris.

---> Läs mer och boka plats
 
 
 
 

© Emma Svensson

 

Obs. Vårens fotokurser snart fullbokade 

 
Platserna på vårens fotokurser har börjat ta slut (många är redan fullbokade). Om du är intresserad av en viss kurs och bara kan specifika datum är det hög tid att se till att du får en plats!

---> Läs mer om våra fotokurser
 
 
 
 
 

Henri Cartier-Bresson

I samarbete med bildbyrån Magnum Photos presenterar Fotografiska den ultimata tillbakablicken på det livsverk Henri Cartier-Bresson lämnat efter sig. Drygt 250 verk varav några aldrig tidigare visade, sällsynta fotografier från alla perioder av skapande i Bressons liv och en generös samling av klassiska fotografier som blivit minst sagt ikoniska. Utställningen öppnar 8 mars.

---> Läs mer
 
 
 
 

Gör uppror du också!

Nu drivs lamporna som belyser fotokonsten på väggarna hos oss enbart av el från sol- vind och vattenkraft! Genom att värna om miljön i de dagliga valen vill vi bidra till en mer hållbar utveckling. Huset är Green Building-märkt och i restaurangen använder vi exempelvis bara ekologiska och närproducerade råvaror. Detta är ett arbete i ständig förändring och förbättring. Vill du också vara med och påverka är Solupproret en mycket bra start!

---> Läs mer om solupproret
 
 

Tips från butiken

Älskar du att kombinera fotografi och andra konstformer? Vill du göra det bättre? Vill du använda ditt fotograferande som en startpunkt för att göra en mängd olika, kreativa projekt? Boken Photo Craft kommer att hjälpa dig att förvandla något medelmåttigt till någon extraordinärt!

---> Läs mer och beställ
 


Mer information: Fotografiska Museet Alla uppdateringar: Fotografiska Museet
Hitta Fotografiska: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Fotografiska museet


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...