torsdag 7 februari 2013

Stockholms auktionsverk; Handla brudar på auktion!

Handla brudar på auktion!
En happening onsdagen den 20 februari kl 18.30 på Stockholms Auktionsverk, Nybrogatan 32!

Stadsbrudskåren bildades 1965 och består av 25 brudar i spridda åldrar och yrken. Vårt syfte är att samla in pengar och använda dem till att göra livet lättare för utsatta kvinnor och barn i storstockholmsområdet. Vi har gett konserter, sålt egna konstverk och mycket omtalad blev vår succéauktion för två år sedan då vi sålde oss själva och våra tjänster till högstbjudande. Nu blir det en favorit i repris.
Vi vänder oss till dig som är generös och har lite pengar på fickan. Har du det mesta men söker nya upplevelser? Gillar du att förena nytta med både nöje och hjärta? Då är kvällens utrop som gjorda för dig.

En intim middag med stadsbrud Alexandra Charles som värdinna? Eller vill du imponera på din kundkrets med en exklusiv visning av privata konstsamlingar? Se dina vänners häpna miner när Lill-Babs och Babben sitter med vid bordet på lördagsbjudningen? Eller överraska personalen med att Lill Lindfors kommer och undervisar er i kroppsspråk! Vissa utrop är once-in-a-life-time, så grip din chans! Kanske några utrop passar att köpa in tillsammans med några vänner?

Pengarna vi får in denna kväll går oavkortat vidare till våra hjärteprojekt. Vi stöder fortlöpande bl a Stadsmissionens arbete med hemlösa ungdomar, men huvudparten av kvällens resultat tillfaller Helen Jaktlund. Hon har arbetat för utsatta barn och ungdomar i Stockholm i mer än 30 år. Dels i organisationen Farsor och Morsor på stan men också i projekt där ungdomar i farozonen fångas upp och ges alternativa möjligheter. Bl a får en grupp ungdomar möjlighet att komma på sommarläger i skärgården, ett samarbete mellan Jaktlund och polisen i Stockholm. Hon har under åren blivit utsedd till "Vardagens hjälte", "Årets stockholmare", och tagit emot stipendium ur konungens hand.

Martin Timell
hjälper till att trissa upp priserna.

Vill du delta i budgivningen?

Maila till osa@auktionsverket.se för att boka plats i auktionssalen.
Du kan även delta i auktionen via telefon eller online. Ring kundtjänst för mer information tel 08-453 67 50.

Vi hoppas få se dig onsdagen den 20 februari kl 18.30 på Stockholms Auktionsverk!

Varmt välkommen önskar alla brudarna på Stadsbrudskåren
:
Anita Lindman Lamm, Gunilla Pontén, Lill Lindfors, Lena Adelsohn Liljeroth, Ettan Bratt, Marianne Bernadotte, Eva Swartz Grimaldi, Yvonne Sörensen Björud, Kerstin Sandels, Meg Westergren, Anna C. Belfrage, Alexandra Charles, Joan von Segebaden, Christina Schollin, Kjerstin Dellert, Eva Rohde, Anita Bondestam, Barbro Svensson


Mer information på: www.auktionsverket.se Alla uppdateringar: Stockholms Auktionsverk
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Stockholms Auktionsverk

Nyckelord:Stockholm,göteborg,malmö,Auktionsverk,stadsauktion,kvalitetsauktion,online,nätauktion,temaauktion,klassiska,moderna,nutida,expertbesök


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...