fredag 22 februari 2013

Stockholmsmässan; Fortsatt stort intresse för antikviteter

När Antikmässan på Stockholmsmässan avslutades i helgen hade 26 842 personer besökt mässan. Det stora intresset för antikviteter och vintage håller i sig, och flera utställare vittnar om en god försäljning.

Årets tema En upptäcktsresa i tid och rum, speglade inte bara föremålen som ställdes ut, utan även mässan i sig med föremål från alla epoker och i alla prisklasser.
– Det har varit en fantastisk mässa. I år har utställarna överträffat sig själva när de har utformat sina montrar. Det är roligt att se vilka ansträngningar som har gjorts för att fånga upp Antikmässans stora publik, säger Göran Ekberg, projektchef för Antikmässan.

Intresset för antikviteter bara ökar och nu vill besökarna fördjupa sina kunskaper om antikviteter. Det välfyllda scenprogrammet där antikexperter och andra kända personer delade med sig av sina erfarenheter och kunskap hade rekordmånga deltagare, totalt 3 650 personer lyssnade på de 37 föredragen.
– Antikmässan har många trogna besökare, för många är det årets höjdpunkt och det känns kul att vi lyckats erbjuda en så pass bra mässa. Det har varit god stämning, föredragen har varit fullsatta och många besökare passade på att handla antikviteter med sig hem, avslutar Göran Ekberg.

Nästa Antikmässa går 13-16 februari 2014.
Antikmässan är Nordens största inom antikviteter och arrangeras i samarbete med Sveriges Konst- och Antikhandlareförening, SKAF.


Mer information: www.antikmassan.se Alla uppdateringar: Stockholmsmässan


Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning
Informations källa: www.antikmassan.se

Nyckelord: Antikmassan,Stockholmsmässan,älvsjö,stockholm,14-17 februari 2013


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...