torsdag 7 mars 2013

Skånes auktionsverk; Månadsauktion Tisdag 12 Mars
Nu sprider solen äntligen sin värme och snart står det inte på förrän knoppar brister. Och skulle nu våren ändå tveka hoppas vi att vårkänslorna gror hos alla och envar. Vad passar bättre i dessa tider än att fylla vardagen med blomstrande färg? Låt vårens spirande flora prunka i vackra vaser och se solens strålar leka genom svenskt konstglas.

På månadsauktionen tisdagen den 12 mars kl. 17.00 går flertalet moderna glasdesigners verk under klubban.

Sverige har en etablerad historia och ett erkänt rykte för sin glasproduktion och genom århundraden har vi tjusats och fascinerats av glaskonstens spännande värld. Med tiden har namn som Orrefors och Kosta Boda vuxit sig starka, likaså flertalet konstnärer där bland annat makarna Ulrica Hydman-Vallien och Bertil Vallien blivit två välkända frontfigurer i modern tid. Den som inte lider av glasfrossa kan dock frestas av andra objekt, från den mångsidiga månadsauktionen, som passar såväl koja som slott.

Visning:
Måndag 11 mars 13.00—19.00 och tidag 12 mars 13.00—17.00

Katalog här

Mer information på: www.skanesauktionsverk.se Alla uppdateringar: Skånes Auktionsverk


Hitta auktionen: Karta & Vägbeskrivning
Informations källa: Skånes Auktionsverk

Nyckelord:Skånes,Auktionsverk,månadsauktion,kvalitetsauktion,landskrona,lösöre,antikt,design,konst,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,tavlor,skulptur,mattor,silver,20130312
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...