torsdag 25 april 2013

Auktionshuset i Solna; Mot en högre nivå :: isolna.se


 
Helgens katalog är en härlig syn och vi på Auktionshuset i Solna hoppas att ni uppskattar vårt utbud och intention att leverera de bästa auktionerna som är möjligt. Lycka till i helgen!


I och med det starka varuflödet och intresset för att sälja genom oss utökar vi från med nästa auktion med ytterligare en fotograf. Detta kommer att medföra bättre bilder, större auktioner och snabbare publicering. Det kommer även att innebära mer tid för oss att erbjuda er en bättre service och utveckla fler tjänster. Kort och gott - allt kommer att bli bättre.
Kärlek vid första ögonkastet
Möjligtvis skapare av världens främsta fågelfigurer? Tyra Lundgren står i varje fall förståeligt nog högt i kurs. Både fisk och fågel finns tillgänglig denna auktion. 


Hypermodernt anno 1917
En inspirerande färgklick till möbel som lätt blir till samtalsämne.
 


Adam i SolnaSom alltid vill vi erbjuda dig det allra mest attraktiva porslinet på marknaden. Teservisdelar, kaffeservisdelar och matservisdelar så att det står härligt till!
 


Stockholm står för kvalité
Fyra gustavianska stolar samt en karmstol i exceptionell kvalité för dig med ett bohag där bara toppskiktet är fint nog.  
 


Ett inferno av blomster
En blomsterstilleben som står ut bland andra blomsterstilleben, signerad Amelin. 


Mer 1700-tal
Stolar, karmstol, skåp, klaffbord, slaglåspistol, golvur... finns det mer? 
 


Lisa, Lisa, Lisa, Lisa, LisaVi får inte nog av Lisa Larson. Studioarbeten samlas här med de större upplagorna för att ge alla en chans till ett nyförvärv. 


Diverse partier
Har du tittat i katalogens sista sidor? Här samlas oftast en hop av partier och andra udda sammansvärjningar. En fyndfest för den uppmärksamme.Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20130428Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...