tisdag 16 april 2013

Kaplans auktioner; Vårens Exklusiva hos Kaplans

På denna auktion presenterar vi bland annat ett par underbara örhängen i 18K guld med 22 stycken ovala, droppslipade och rundfasetterade peridoter samt mindre rubiner. De här örhängena har auktionsnummer 120 och utropspriset är satt till 28 000 kronor. För den som kanske är mera intresserad av större diamanter erbjuds också en ring från Tiffany & Co med en kuddslipad diamant på ca 1,03 ct omgiven av mindre briljanter på totalt 0,33 ctv.


- Det finns fortfarande ett stort intresse kring föremål med etablerade varumärken så som Tiffany & Co och Georg Jensen för att nämna några exempel. Det gör att prisbilden fortsatt är stark på dessa. Samtidigt finns det också ett stort intresse från våra kunder att köpa vad man anser vara unika smycken. De kan vara antika eller av modernare snitt. Man söker något som kan förstärka ens individuella stil, säger Stefan Gustavsson Chef för Kaplans smyckesvärdering.


Mer information: www.kaplans.se Alla uppdateringar: Kaplans Auktioner
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Kaplans Auktioner

Nyckelord:Kaplans,stockholm,svealand,auktion,online,nätauktion,realtidsauktion,klubbauktion,exklusiva,Finare Smycken/Silver/Ädelstenar,20130420


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...