fredag 17 maj 2013

Auktionshuset i Solna; Auktion, auktion! :: isolna.se

 

Helgens utbud står nu redo och väntandes på hoppfulla bud och glada vinnare. Parallellt med färdigställdandet av auktionen har vi inlett en omfattande renovering av våra lokaler vilket kommer att innebära en mycket trevligare och framförallt effektivare lokal. Detta leder, som allt annat här i vår expanderande värld, självklart till snyggare, roligare och bättre auktioner.Vi är som alltid glada att presentera ytterligare en välfylld och vackert paketerad auktion direkt till er skärm. Varmt välkomna och lycka till!


www.isolna.se


 
Giganten - Mari SimmulsonFingerat namn, men en rejäl keramikpjäs i alla fall. 59 centimeter av fantastisk form och färg, signerad och numrerad. 


Mästarens krukaTrots sina två sprickor sprider krukan ett övertygande sken över sin omgivning. Farstagodset av Wilhelm Kåge är utan tvekan bland det bästa i keramisk väg som har gjorts under 1900-talet.
 


Rätt plakettEn av de finare väggplaketterna som vi sett av Stig Lindberg söker ett nytt hem. Ta chansen att förvärva ett stycke Stig Lindberg, priserna lär garanterat gå upp med tiden.
 

Furu, furu, furu
Furu är hett sägs det. Vi bjuder bland annat ut ett mycket stilrent skåp samt den ovanliga sängen från Carl Malmsten.  

Kärleken är röd
Den gröna Argentan kommer och går - men den röda består. 


England ser till Kina
Thomas Chippendale var framsynt när han drog inspiration från Kina till sina kompositioner. Detta mycket vackra skåp visar vad England kan bara det vill. 


Sprudlande jugend
Ovanligt många utrop jugend denna auktion. Bland annat ett antal färggranna ytterfoder som en passande kontrast till de mörkare och något stelare möblerna.  
 

Kärlek från Kina
Över 100 föremål fördelade på ett tjugotal partier från Fjärran östern söker nya rum att pryda. 

Maurice Blanchard?Nej, något ännu bättre och mer ovanligt. André Bouhéret är inte ett namn som ofta kommer ut på marknaden. En riktigt härlig färgkomposition av Monte Carlo finns nu ute. Ta chansen!


Vill du vara med?
Fler och fler väljer att sälja genom oss. Gör det du också! Ring oss på 08 - 28 31 00 eller maila in dina föremål till info@isolna.se.Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20130519Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...