tisdag 21 maj 2013

Kaplans auktioner; Klockrekord på Kaplans Auktioner

Klockkvaliten hos Kaplans Auktioner brukar som regel skapa ett stort intresse bland klockkonnässörer och vårens upplaga av auktionen blev inget undantag. Både svenska och internationella budgivare var laddade inför auktionen. En märkbar spänning låg i luften.


Som väntat fångade utropsnummer 100 den absolut största uppmärksamheten. Endast ett fåtal exemplar i världen är kända av den Rolex Daytona s.k. Paul Newman Ref. 6263 från 1969.


Det var ett starkt internationellt fokus på auktionen med många budgivare från ett stort antal länder representerade. Efter en spännande och utdragen budgivning såldes denna Rolex Daytona slutligen till en internationell budgivare för rekordsumman 1,9 miljoner svenska kronor.

Marknaden för vintage och samlarklockor tycks öka med intensitet för varje år. Medvetenheten om att klockor är både samlar och konstföremål samt goda investeringsobjekt är väl etablerad i nuläget, säger Tony Frank, chef på klockvärderingen hos Kaplans Auktioner.

Kaplans Auktioner är både stolta och glada över att haft förmånen att sälja denna unika Rolexklocka.

Mer information: www.kaplans.se Alla uppdateringar: Kaplans Auktioner
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Kaplans Auktioner

Nyckelord:Kaplans,Auktioner,stockholm,realtidsauktion,online,klockkvaliteten,2012,klockor,Angelus,Aquastar,Bordsur,Breguet,Breitling,Cartier,Certina,Chopard,Corum,Eberhard,Co,Elgin,Epoch,Eterna,Fickur,Halda,Fickurfabrik,Hamilton,Helvetia,Illinois,Watch,Co,IWC,Jaeger,Le,Coultre,Kronometer,Stockholm,Laco,Lemania,LIP,Longines,Minerva,Movado,OMEGA,Panerai,Patek,Philippe,Record,Rolex,Svend,Andersen,TAG,HEUER,Tissot,Tudor,Ulysse,Nardin,Universal,Vacheron,Constantin,Waltham,Vulcain,Zenith,20130518


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...