fredag 10 maj 2013

Kaplans auktioner; Vårens Klockkvaliten hos Kaplans Auktioner

På Kaplans Auktioners Klockkvaliten den 18 maj presenterar vi 156 utrop och kan med glädje visa upp ett brett spektrum av klockor vad gäller varumärken, ålder, stil samt prisnivå.


Den stora samlingen utmärks t ex av ett antal kronografer från 1940-talet, vidare en unik klocka av märket Universal som tillhört före detta generalsekreteraren för FN Dag Hammarskjöld. Ett stort antal intressanta fickur finns också representerade på auktionen. Den klocka som förmodligen kommer att fånga mest uppmärksamhet bland alla utropen är dock nummer 100. Det är en Rolex Daytona s.k. Paul Newman Ref.6263 från 1969 med Oysterboett. En klocka som inte alltför ofta finns att tillgå för den intresserade!


Samlarmarknaden som skapades på 1980-talet för ur och som växt sig mycket stark de senaste tio åren, placerar klockorna som finns med på vårens Klockkvaliten i en stark position. Vi förväntar oss ett stort internationellt intresse säger Tony Frank chef för klockvärderingen på Kaplans Auktioner.

Budgivningen är redan igång och vi vågar påstå att detta kommer att bli en klart spännande och givande auktion för alla klocksamlare.


Mer information: www.kaplans.se Alla uppdateringar: Kaplans Auktioner
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Kaplans Auktioner

Nyckelord:Kaplans,Auktioner,stockholm,realtidsauktion,online,klockkvaliteten,2012,klockor,Angelus,Aquastar,Bordsur,Breguet,Breitling,Cartier,Certina,Chopard,Corum,Eberhard,Co,Elgin,Epoch,Eterna,Fickur,Halda,Fickurfabrik,Hamilton,Helvetia,Illinois,Watch,Co,IWC,Jaeger,Le,Coultre,Kronometer,Stockholm,Laco,Lemania,LIP,Longines,Minerva,Movado,OMEGA,Panerai,Patek,Philippe,Record,Rolex,Svend,Andersen,TAG,HEUER,Tissot,Tudor,Ulysse,Nardin,Universal,Vacheron,Constantin,Waltham,Vulcain,Zenith,20130518


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...