torsdag 6 juni 2013

Auktionshuset i Solna; Solkraft :: isolna.se


Förvisso är detta nationaldagen - men nu är det dags att börja bjuda! Blott ett klick från detta meddelande ligger hundratals nya föremål och suktar efter din uppmärksamhet. Som alltid breder vi ut ett mångfald av vad världens kreativa sinnen har att erbjuda dig. Träd in i vår hall och finn något som du inte visste att du behövde, men snart inte kan vara utan. Kort och gott - välkommen till ytterligare en auktion från oss iSolna.


 www.isolna.se

OBS! Sommaren är definitivt här, men det är ingen ursäkt att glömma bort våra auktioner. Vi fortsätter att leverera - sommaren ut. Om du inte kan närvara av någon anledning så är du varmt välkommen att ringa oss för detaljerade besiktningar och intryck över telefon eller bud under auktionen. 
Nästa auktion: 30 juni. 


 
Lisa Larsons keramikstudioEn härlig uppsättning kreationer från Lisa Larson är glada för att få vara föremål till vår nästa auktion. Se bara, de små liven!


Silvery delightRejält med silver i katalogen. Var behjälplig och bjud hem ett par kilo under nästa auktion. Bland annat tre uppsättningar av populära "Rosenholm" finns att tillgå.
 


Gentlemannens tidExklusivt fickur i 18K guld, en ihärdig blickfångare, från Longines - nu till helgen. Många intressenter har redan besiktat uret - missa den inte!
 

Nyrokokoko
Ovanligt fina möbler i nyrokoko finns att hämta hem. 


Christian F Heise, Köpenhamn, Danmark. 1920-tal.
Vacker uppsättning te- och kaffeservisdelar för ren prydnad eller för den varma brygden. Iittala med omnejd
Bland utbudet bland annat "Lehti", "Kantarelli" och "Jäkälä" i fantastiskt skick, men även en uppsättning servisdelar, ljusstakar med mera.


Art Deco med proveniens
Bokhyllorna byggdes särskilt för familjen Lundquist till bibliotek och sällskapsrum och har stannat i familjen genom arv tills helgens auktion. Detta är en möjlighet som inte kommer tillbaka.
 

Stig L - med rätt att pryda
"Springare", "Pynta", "Domino", "Colorado", fajanser sparbössor och serviser. Som alltid bjuder vi på allt!


 
Läcker linje
Det futuristiska 81B levererar träffsäker och visionär formgivning från Finland och Alvar Aalto.


Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20130609Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...