torsdag 27 juni 2013

Göteborgs auktionsverk; Göteborgs Auktionsverk rekryterar Peder Lamm

Nu tar TV-profilen och antikexperten Peder Lamm plats i styrelsen för det anrika göteborgsföretaget Göteborgs Auktionsverk. Peder har sedan unga år gedigen erfarenhet i antikbranschen och har tidigare varit verksam inom bl.a. Bukowskis och Crafoord Auktioner.
”Det känns jättekul! Jag ser fram emot att få vara med och förädla varumärket Göteborgs Auktionsverk och jag kommer även ta del i det operativa arbetet i verksamheten.” säger Peder själv om sitt nya uppdrag. Han tillägger att han hoppas kunna bidra med sin expertis och sitt solida kontaktnät och vill arbeta med att lyfta fram Göteborgs Auktionsverks styrka och identitet som ett av världens äldsta registrerade auktionshus.
Jämte sin gedigna föremålskunskap har Peder Lamm även erfarenhet av mediabranschen från sin tid som chefredaktör för den exklusiva tidningen Connoisseur samt genom medverkan i ett stort antal populära tvprogram så som Otroligt Antikt, Första, andra, tredje, Slottsliv och Antikjakten. Bredvid sitt nya styrelseuppdrag är Peder också verksam i näringslivet och bedriver egna affärsverksamheter inom design och mode genom bl.a. näthandel. Han är också flitigt anlitad som föreläsare och skribent, exempelvis för branschmagasinet Antik& Auktion, i ämnen som rör kulturhistoria och antikviteter.
I Göteborgs Auktionsverks styrelse ingår, bland andra, även vinkännaren Carl Jan Granqvist.


Mer information: www.goteborgsauktionsverk.se Alla uppdateringar: Göteborgs Auktionsverk
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Göteborgs Auktionsverk

Nyckelord:Göteborgs,Auktionsverk,göteborg,västragötaland,götaland,sverige,realtidsauktion,kvalitetsauktion,onlineauktion,månadsauktion,nätauktion,webauktion,lösöre,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,glas,keramik,silver,20130527

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...