onsdag 12 juni 2013

Göteborgs auktionsverk; Konst-och antikvitetskurser på Göteborgs Auktionsverk hösten 2013

Kurser hösten 2013


KAN DU DIN STILHISTORIA?

Stilhistoria, göteborgskolorister, ostindiskt porslin och auktionsskola. Göteborgs Auktionsverk håller en rad olika kurser och föreläsningar i ämnen som rör konst och antikviteter.
Göteborgs Auktionsverk är ett kunskapsföretag med expertis inom en lång rad olika ämnesområden och föremålskategorier. Den stora genomströmningen av konstföremål på våra auktioner ger möjlighet till intressanta analyser och jämförelser. Våra experter delar gärna med sig av sina specialistkunskaper om föremål och om auktionsmarknaden.


Se höstens program här


Har du en skatt på vinden?

Sälj konst, antikviteter och moderna föremål på våra auktioner. Vi håller nätauktioner varje dag hela sommaren.

Kostnadsfri hämtning t.o.m. 16/8 (gäller föremål som blivit värderade och godkända av Göteborgs Auktionsverks experter innan hämtningstillfället).


Vi besöker Onsala/Kullavik/Särö

Expertbesök onsdag 19 juni. Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök av Chefsintendent Maria Öhman. Värdering av konst, antikviteter och moderna föremål inför höstens auktioner.

Kontakta Maria Öhman på mobil 0734-60 61 91 eller via e-post nedan.
Mer information: www.goteborgsauktionsverk.se Alla uppdateringar: Göteborgs Auktionsverk
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Göteborgs Auktionsverk

Nyckelord:Göteborgs,Auktionsverk,göteborg,västragötaland,götaland,sverige,realtidsauktion,kvalitetsauktion,onlineauktion,månadsauktion,nätauktion,webauktion,lösöre,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,glas,keramik,silver,20130527