torsdag 6 juni 2013

Nationalmuseum; Nu öppnar vi på Konstakademien. Välkommen på vernissage!


Nu öppnar vi på Konstakademien
Torsdag den 13 juni slår vi upp portarna till Nationalmuseums tillfälliga lokaler på Fredsgatan 12, mitt i Stockholms city.


Först ut är utställningen Carl Larsson – vänner & ovänner, om det svenska konstlivet 1870–1920 speglat genom Carl Larsson och hans nätverk och relationer. Det handlar om konstnärskollegor, lärare, samlare, kritiker och författare men också om Carl själv och hans familj.

Välkommen på vernissage!
På öppningsdagen, torsdag den 13 juni, vill vi bjuda dig på vernissage. Skriv ut nyhetsbrevet, ta med det, eller visa upp i mobilen, och byt mot en fribiljett i kassan. Vi har öppet 10–20. Det kommer att bli trångt och trivsamt. Välkommen!

Rundtur i 3D
Redan nu kan du i lugn och ro bekanta dig med utställningen och konstverken. Ladda ner 3D-modellen av utställningen, öppna och starta din rundvandring. Enkelt!

Besök oss på Konstakademien
Se våra öppettider, hur du hittar till oss och annat som kan vara bra att veta inför ditt besök.

På djupet
Fördjupande texter till ett urval av verken i Carl Larsson – vänner & ovänner finns samlade i webbutställningen med samma namn. Kika på webben under rubriken Samlingarna online.

Katalog
En katalog med många bilder och intressanta artiklar ges ut i samband med utställningen. På svenska, engelska och tyska, 198 kr. Köp den i vår butik eller från Bokshopen online.Mer information: nationalmuseum/pressroom Alla uppdateringar: Nationalmuseum
Hitta till Nationalmuseum: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Nationalmuseum


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...