torsdag 25 juli 2013

Auktionshuset i Solna; Sommarbegär :: isolna.se


Inte kan vi vara utan auktion, även fast vädret gärna lockar oss ut på andra äventyr. Därav läser du just nu dessa rader som ogenerat söker din uppmärksamhet med en frestelse som tar dig ifrån solen, badet, skogen, caféet eller gräsmattan till förmån för något som är bättre; utrop och budgivning. Hundratals nya föremål har trotsat sommarvärmen och tagit in sig till våra lokaler. Inte kan du nu vara sämre?

Varmt välkommen till oss i Solna! 

 www.isolna.se 

Är du på semester och har svårigheter med att hämta ut dina varor? Se inte det som något hinder. Under sommaren erbjuder vi generösa förvaringsmöjligheter för er. Meddela oss vid vunnet bud.   

Explosiv varaÖver 500 skarpa utrop går under den obevekliga klubban. Var med oss nu den 28 juli och spräng gränserna, via nätet eller här i våra lokaler.

 

Ritzmans röda nätEtt fint exemplar av Transjö tidiga produktion finns att förvärva. Gåva direkt från konstnären till nuvarande ägare.37 lådor som du behöverI alla fall om du är en av våra regelbundna kunder. Två skänkar erbjuder generös förvaring för alla fynd. Köp gärna i kombination med saker och fylla dem med.


 

Alerta armar
Förbered redan nu för det kommande mörkret. Låt Josef Frank lysa upp ditt vardagsrum. Vi erbjuder dig den charmanta modell 2353.


 
... och hundratals fler föremål
Känner du igen något på bilden? In i katalogen och titta igenom resterande föremål själv. Lycka till i budgivningen! 

Skåda mot framtiden 
I augusti och september kommer vi att erbjuda oförskämt bra auktioner. Följ med oss hand i hand genom sensommaren och hösten.Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20130728Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...