fredag 23 augusti 2013

Bukowskis market; Öppet hus med Bukowskis Market


BUKOWSKIS
ÖPPET HUS
Lördag 24 augusti kl 11 - 16

Alla antikälskare får sitt lystmäte med konst, design, äldre möbler, smycken och vintage presenterat av våra specialister.
Hela dagen visar de och berättar om säsongens auktionshöjdare i alla prisklasser.

Besökare välkomnas att ta med föremål för värdering och eventuell inlämning till någon av alla våra auktioner.

Dessutom lottar vi ut en signerad litografi av Jockum Nordström.

Hjärtligt välkomna till Berzelii Park 1
Sensommar på Bukowskis Market
Efter en härlig och intensiv auktionssommar ser vi fram emot en spännande höst som utlovar både många och spännande föremål för alla smaker.

När sommaren nu sakta lämnar oss och vi spenderar mer tid hemma är det kul att förnya sig. Sälj något hos oss och hitta samtidigt något nytt att smycka ditt hem med.

Bukowskis Market har nu åter ordinarie öppettider på samtliga orter.
MARGIELA PÅ BUKOWSKIS
27 augusti - 1 september
Bukowskis har nu det stora nöjet att presentera en utställning med en unik samling plagg från Maison Margiela – ett trettiotal original från de mest banbrytande kollektionerna från 1990-talet. Verk som idag har ett stort samlarvärde och är eftertraktade av både privatsamlare och museer över hela världen. Utställningen pågår i samband med Mercedes Benz Fashion Week i slutet av augusti.Mer information: www.bukowskismarket.com Alla uppdateringar: Bukowskis Auktioner
Hitta auktionen: Se auktionens hemsida Informations källa: Bukowskis Market

Nyckelord:Bukowskis,auktioner,bukowskis,market,helsingfors,norrköping,stockholm,göteborg,malmö,nätauktion,online,heminredning,antikviteter,konst,design,glas,porslin,keramik,möbler,belysning


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...