torsdag 8 augusti 2013

Stockholms auktionsverk; Budgivning pågår! The ABBA Collection by Thomas Nordin på Stadsauktion

Missa inte The ABBA Collection.

Auktion den 10–11 augusti!

Nu är hög tid att lägga bud på objekten i den största samling av ABBA-memorabilia någonsin såld på auktion – 25.000 objekt!

Det hela började redan 1974 då nioårige Thomas Nordin slog sig ned framför TV:n för att titta på Eurovision Song Contest. Thomas började genast samla alla ABBA-relaterade prylar han kunde få tag på och idag - 39 år senare - består hans samling av häpnadsväckande 25.000 objekt.
Naturligtvis finns det många skivor med höjdpunkter som inkluderar LPn med "Ring Ring", Japan 1973, en alternativ mix av singeln "Waterloo", och 12-tums-versioner av "Hovas vittne" och "Sång till Görel".

I samlingen finns också ovanliga objekt från USA, Japan och Australien. Till exempel finns det ABBA-träskor gjorda enbart för den amerikanska marknaden, sällsynta ABBA-tvålar och ABBA-dockor, en enorm samling av urklipp och böcker och autentiska affischer.

Visningen i Magasin 5, Frihamnen
är öppen fram till 9 augusti
Måndag-fredag ​​13-17

Auktion 10-11 augusti

Katalog, budgivning och mer information på
www.stadsauktion.se

Mer information på: www.auktionsverket.se Alla uppdateringar: Stockholms Auktionsverk
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Stockholms Auktionsverk

Nyckelord:Stockholm,göteborg,malmö,Auktionsverk,stadsauktion,kvalitetsauktion,online,nätauktion,temaauktion,klassiska,moderna,nutida,fashion,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...