fredag 13 september 2013

Auktionshuset i Solna; Auktionen är i dina händer :: isolna.se

Det närmar sig helg och avslutningen på vår stora säsongspremiär. Visningen öppnar imorgon och ni är som alltid varmt välkomna att inspektera vårt utbud personligen.


Auktionen bjuder på mängder av högkvalitativa föremål, där en del oftast bara syns till på de större kvalitésauktionerna. Vi är glada att ständigt kunna erbjuda ett bredare och bättre utbud och vi hoppas att du kommer att följa med oss under säsongen.

Den kommande hösten ser redan nu ut att bli fantastisk. Lagret är bokstavligen fullt av varor som längtar efter att komma ut i studions ljus och till er kännedom. Förutom de reguljära auktionerna är vi även stolta att presentera den betydande samlingen med tåg som redan nu har väckt intresse runt om i Sverige.   

Som alltid är du varmt välkommen till...


 
Gustaviansk glansUtbudet av 1700- och 1800-talsmöbler är ovanligt stort inför den kommande auktionen. Allt från speglar till stolar, bänk, skänk, skrivbord och soffa - till dessa fantastiska pottskåp.
 
Fullkomligt Fenomenal FribergHarpälsglasyr i blått och brunt med en mörkblå, närmast svart indragen hals. Höjd 32, diameter 25 centimeter. Redo att bli den krönande pjäsen i samlingen. Se den i verkligheten!

Napoleons MurgrönaFrån England och Wedgewood kommer denna fantastiskt dekorativa servis som såldes via Svenskt Tenn. 

Stellan i Solna
Ett mycket stämningsfullt alster av Stellan Mörner går ut för försäljning vid nästa auktion.

 
Det är Stig Lindberg jag vill ha!Som alltid levererar vi i Solna en attraktivt utbud från retromästaren över alla. Ur denna auktion står de förträffliga servisdelarna "Colorado" ut samt den pulserande "Röd Aster".. Passa på!
 
Lenzkirsch - tysk kvalité
Ett mycket dekorativt urverk från den tyska fabriken Lenzkirsch har med sitt låga utrop fångat intresse ute i Europa. 
 
Kärleken är Röd (Eld)Inte helt vanlig på marknaden är "Röd Eld", mer ovanligt än så i ett nästintill exceptionellt skick. Passionerade budgivare flockas!
 
Guldläge för guldförgyllda speglar1800-tals rokoko, adlad gustaviansk spegellampett, högkvalitativ sengustavianskt spegel och den fantastiska sminkspegeln från anrika Burgtheater. Det finns mycket att spegla sig i!
 

 
Utropningshotade djurNågra av Gustavsbergs stjärnor går samman med Nordiska Kompaniet och WWF för att slå ett slag för mångfalden. 
Ett lokKatalogiseringen på den redan uppmärksammade temaauktionen omfattandes Märklin med mera har börjat. 

... bland flera andraHundratals utrop av en exceptionell kvalité och urval från en samling som bara kan beskrivas som ett livsverk.Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20130915


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...