torsdag 12 september 2013

Skånes auktionsverk; Auktion Tisdag 17 September


Den 17 september är det åter dags för månadsauktion på Skånes Auktionsverk.
Som vanligt har vi många vackra föremål både för den inbitne samlaren som för den nye köparen.
När höstmörkret sakta lägger sig vill man ha det lite extra mysigt. Passa därför på att hitta föremålen som skänker glädje och samtidigt gör hemmet ombonat inför den kyliga årstiden. Mattor och textilier skapar en känsla av värme, konst ger liv åt väggarna och en ny servis piffar upp middagstillställningarna, blanda modernt med gammalt och inred med en personlig stil.
Månadens auktion bjuder på vackra textilier, möbler, silver, keramik, konst, kinesiskt porslin, smycken och mer därtill!

Auktionen startar tisdagen den 17 september kl. 17. Visning sker på måndagen den 16 september kl. 13–19 samt på auktionsdagen från kl. 13 fram till att auktionen börjar.

Vi på Skånes Auktionsverk hälsar alla varmt välkomna!

Till katalogen

Kontakta Pia Staël von Holstein med kollegor för konsultation, värdering och hembesök för auktion. Det går också bra att besöka oss på auktionshuset. Vi ser fram emot att få ta hand om era föremål med kunskap, erfarenhet och varsamhet.
Ring för tidsbokning på 0418-599 90. Vi finns på Ringvägen 48, Landskrona.

Hjärtligt välkomna!


Mer information på: www.skanesauktionsverk.se Alla uppdateringar: Skånes Auktionsverk


Hitta auktionen: Karta & Vägbeskrivning
Informations källa: Skånes Auktionsverk

Nyckelord:Skånes,Auktionsverk,månadsauktion,kvalitetsauktion,landskrona,lösöre,antikt,design,konst,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,tavlor,skulptur,mattor,silver,20130917


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...