torsdag 24 oktober 2013

Auktionshuset i Solna; Auktion Söndag 27 Oktober

En fantastisk katalog väntar dig. Det finns ingen tid att ödsla!

www.isolna.se 


 
Exemplarisk empireEn förnämlig taburett i empire har redan väckt uppmärksamhet på förra visningen. Ovanligt god kvalité och sällsynt modell.
 
Orientalisk charmDet finns bara en Aly Ben Salem. 

Martin OlsenEller hur var det nu igen? Snygga ben i alla fall! Turerna har varit många runt årets snackis - Philip Arctander (senaste tillskrivningen) finns nu även i Solna.

Gjutare O. Kuilander
Olof Kuilander var en flitig gjutare för kyrkor, herrgårdar och bruk under 1700-talets senare del och in på 1800. Det är inte ofta en finns ute på marknaden. Passa på!

Silver för massanFlera kilo silver fördelat på sextio utrop. Bland höjdpunkterna 1700- och 1800-tal, parvaser med blå insats och modernistisk karaff med kula.

Helmers höst
En mycket dekorativ liten tavla med härliga höstfärger och ett glatt grenverk! 

Låt skenet bedra
"Eternell" skingrar höst- och vintermörkret. För ett effektiv skingring rekommenderar vi dig ett flertal. Vi ger dig hela trettio-en glada ljushållare! Värmeljus ingår ej. Guldstjärna till den som köper dem alla.
Ezelino från Italien
Ezelino Briante står för vad som troligtvis är auktionens mest högkvalitativa penseldrag. Även om bilderna är fina så bör den ses i verkligheten!
 
Reaktionär retroSom alltid är vi laddade med retro. Över fyrtio utrop med allt man behöver för att leva snyggt. Bakgrund står sideobard från Tabergs Möbler för. 
 
En ljuspunkt
Ett par annorlunda och intressanta ljuskronor har inkommit till auktionen. För den som vill stå ut i mängden.
 
Mönster från ÖstEtt par av en stor mängd fina orientaliska mattor som går ut för försäljning. Bättre att bjuda än att knyta själv.
Nissjers från DalarnaSka sägas med dialekt. Auktionen bjuder på en stor samling av alster från Anders Gösta Nissjers. En hop varierande motiv från en relativt okänd bildvärld går kameran och publiken till mötes.Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20130915


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...