torsdag 17 oktober 2013

Skånes auktionsverk; Auktion Tisdag 22 Oktober


Varmt välkomna på auktion tisdag den 22 oktober kl. 17.
Visning sker måndag 21 oktober kl. 13—19, samt under auktionsdagen kl. 13—17.


Oktober månad bjuder på en mångsidig auktion med ett rikt utbud av orientalika där bland annat statyetter, vaser, figuriner och målningar kommer att gå till försäljning. Den kinesiska avdelningen består även av dekorativt porslin i form av fat, skålar, bojaner och terriner, från 1700-talet och framåt. Förutom detta kan vi erbjuda inhemska formgivares produkter såsom Stig Lindbergs "Spisa Ribb" eller Hertha Bengtsons "Blå Eld".
Den som vill utöka hemmets möblemang med nya stilsäkra föremål har mycket att välja på under oktoberauktionen. Med allt från pottskåp från 1700-talet till Arne Jacobsens 7:an stol finns det vackra ting för alla smaker.

Vill man lysa upp hemmet i höstmörkret är det bara att välja och vraka i vårt stora utbud av belysning. Ge hemmet lite färg med en kitschig ljuskrona eller skapa en stilren atmosfär med ett par raketlampor från 1900-talets mitt.

Årets hittills största auktion är fylld med ett rikt utbud av konst, mattor, porslin, keramik, smycken, silver och unik kuriosa.


Till katalogMer information på: www.skanesauktionsverk.se Alla uppdateringar: Skånes Auktionsverk


Hitta auktionen: Karta & Vägbeskrivning
Informations källa: Skånes Auktionsverk

Nyckelord:Skånes,Auktionsverk,månadsauktion,kvalitetsauktion,landskrona,lösöre,antikt,design,konst,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,tavlor,skulptur,mattor,silver,20131022


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...