torsdag 14 november 2013

Auktionshuset i Solna; Det är dags för auktion! :: isolna.seKatalogen står nu redo och är med sina 646 utrop en fröjd för ögat! Ta dig tiden att bläddra igenom utbudet innan helgen och förbered dig på kamp. 


Vi upplever ett rejält tryck på inlämningen till våra auktioner och det är många som vill vara med. Även fast vi omsätter nästan tusen utrop i månaden så har vi fortfarande två fullskaliga auktioner som väntar på lagret och mer tillkommer dagligen.

Den 8 december kör vi vår efterlängtade tema "Tåg, tåg, tåg" med ett par hundra utrop av riktig kvalitativa vagnar och lok. Sedan en vecka därefter avslutar vi året i stil med en av våra största auktioner någonsin som förväntas landa på mellan 800-1000 utrop.
 

Redan nu planerar vi för fullt inför nästa år. En sak är klar - det kommer att bli mycket fler och mycket mer auktioner. Till det har vi som alltid många nya förbättringar inkommande. Mer information om våra planer för 2014 kommer till nyhetsbrevet inför det stora årsavslutet den 15 december.  

Nu är katalogen din!  
 

www.isolna.se 


 
Retro chemistryEtt fyrtiotal retroföremål söker nya ägare. Ta gärna hem en "Bumling" - eller tre till helgen!
Måås. Märta Måås-Fjätterström.
Gudinnan av röllakakan manifesterar sig via vår enkla auktion.  


Multipel-MalmstenSkulle kunna vara ett syndrom. Ytterligare en auktion med flera trevliga möbler från Carl Malmsten, bland annat byrån "Vidar".

... för mer vågar vi inte visa er
Det är svårt att inte blicken dras till Charles Rokas alster. För ovanlighetens skull är formatet liggande. 

Fria märkenTusentals frimärken av varierad kvalité söker en ny ägare. En hel del godbitar döljer sig enligt uppgift i kartongerna. 

Vi har missat någon
Carl Fagerlund, Gunnar Cyrén, Gunnel Sahlin, Gio Ponti, Edward Hald, Vicke Lindstrand, Anne Nilsson, Edvin Öhrström, Oiva Toikka, Ulrica Hydman-Vallien...

Zentomte
Mitt i all stress så står en tomte ut med sitt obevekliga lugn. Hela 28 tomtar söker nya hem - passa på inför julen!
Kvinnan som hade allt
Ett trevligt bord med en fantastisk bordsskiva signerad Marian -58.
 
Arabisk lampaSöker du en färgklick i hemmet rekommenderar vi dig denna enkla bordslampa från våra grannar i Öst. 
 
Gissa formgivaren
Inte många gissar rätt på första försöket. En ovanlig, stor och vacker skål i azurblått pryder vår monter från Stålhane.
 

Svart Ruter - Gustavsberg
Svart på vitt - kan det bli enklare? Introducerad 1953 var denna servis helt rätt i tiden - och är det fortfarande. Budgivningen har redan dragit iväg!

Mer information: www.isolna.se Alla uppdateringar: Auktionshuset i Solna
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Auktionshuset i Solna

Nyckelord:Auktionshuset,Solna,stadsauktion,lösöre,svealand,nätauktion,webauktion,online,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,keramik,glas,silver,mattor,20131117


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...