fredag 29 november 2013

Bukowskis Market; "Ahh" vid julgranen med Bukowskis Market

NÅGOT UNIKT OCH PERSONLIGT
Julklappar som ger "Ahh" istället för "Mmm".

Julen är glädjens och lugnets högtid och förväntningarna är höga. Dock kan det bli lite stressigt då det kanske ska bakas, städas, pyntas och inte allra minst handlas julklappar.

I början är ofta ambitionen hög och man vill hitta de där personliga och genomtänkta klapparna som frambringar ett glädjande "Ahh" när de öppnas. För många av oss blir det dock allt för ofta sista sekundenklappar och nödlösningar som snarare ger ett artigt och tacksamt "Mmm" vid granen.

Lösningen finns hos oss! På Bukowskis Market hittar du både de personliga och unika julklapparna som du garanterat blir ensam om samtidigt som du får tid över till julstöket.
Julklappar med kvalité som dessutom behåller magin efter att julglittret plockats ner. Allt från riddarhjälmar till designklassiker.

Som grädde på gröten har vi öppet när det passar just dig, dygnet runt, måndag till söndag!


Välkomna in!
Kontakta oss för värdering.
Du vet väl att du när som helst kan maila oss för en gratis värdering. Kanske blir det trångt hemma efter julklappsöppningen och något skall bytas ut.
Vi besvarar alla mail i turordning och svar kommer oftast inom en vecka. Vill du kan du också besöka något av våra kontor, ingen tidsbokning är nödvändig.
Hämta, lämna eller bara titta runt.
Vill du hämta föremål du köpt, lämna in något till försäljning eller bara botanisera bland alla föremål så hittar du alltid lätt till någon av våra lokaler. Under julhelgerna har vi reducerade öppettider så kontrollera gärna vår hemsida innan du åker hemifrån.
Mer information: www.bukowskismarket.com Alla uppdateringar: Bukowskis Auktioner
Hitta auktionen: Se auktionens hemsida Informations källa: Bukowskis Market

Nyckelord:Bukowskis,auktioner,bukowskis,market,helsingfors,norrköping,stockholm,göteborg,malmö,nätauktion,online,heminredning,antikviteter,konst,design,glas,porslin,keramik,möbler,belysning


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...