tisdag 10 december 2013

Göteborgs auktionsverk; Fotografier till förmån för Faktum

Fotografier till förmån för Faktum

Tidningen Faktum auktionerar ut två av fotografen Håkan Ludwigssons originalbilder till 2013 års Faktumkalender. Intäkterna från försäljningen går oavkortat till Faktums arbete med hemlösa i Göteborg och det tillkommer ingen köpprovision på slutpriset. Håkan Ludwigsson, som normalt fotograferar lyxiga hotellmiljöer, har i sina kalenderbilder dokumenterat utrymda bäddar för uteliggare. Bilderna påminner oss om att hemlösheten förändrats, om att den finns kvar och om att den kan bli värre igen om vi inte gör rätt saker.


Vi är glada att få medverka då 2014 års Faktumkalender presenteras

Vilka prylar kan du absolut inte vara utan? En spännande fråga som Faktum och Forsman & Bodenfors tagit fasta på i 2014 års Faktumkalender Mina prylar. I årets julhandel beräknas varje svensk lägga 5 000 kronor på prylar. Med den summan som utgångspunkt fick tolv Faktumförsäljare välja ut de saker som de inte klarar sig utan. Uppdraget att plåta prylarna gick till fotografen och Helsingborgaren Frederik Lieberath, en av världens främsta stillebenfotografer som vanligtvis arbetar åt Apple. Resultatet ser ni i Faktums Kalender för 2014.

Tisdagen 9/12 kl 12.30 arrangerar man en prylauktion, där kända Göteborgsprofiler har bidragit med egna prylar som också har en egen historia. Några av prylarna som auktioneras ut är, för att nämna några, en kockrock från Leif Mannerström, Kenneth Andersson har med sig en signerad fotboll från IFK Göteborg och Ulf Wagner har med sig en kockkniv som användes under inspelningen av SVTs Stjärnorna på slottet. Auktionen leds av vår VD Lena Hafdell och Belinda Olsson.

Varmt välkommen!


Mer information: www.goteborgsauktionsverk.se Alla uppdateringar: Göteborgs Auktionsverk
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Göteborgs Auktionsverk

Nyckelord:Göteborgs,Auktionsverk,göteborg,västragötaland,götaland,sverige,realtidsauktion,kvalitetsauktion,onlineauktion,månadsauktion,nätauktion,webauktion,lösöre,antikt,konst,design,möbler,belysning,porslin,glas,keramik,silver,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...