fredag 17 januari 2014

Stockholms auktionsverk; Nytt år på Stockholms Auktionsverk

Inlämning till vårens auktioner
Vill du träffa våra kunniga experter? Stockholms Auktionsverks experter har längst erfarenhet i branschen och störst kunskap. Nu tar vi emot konst, antikviteter och design. Under januari och februari reser vi i hela Sverige och värderar för inlämning till vårens alla kvalitetsauktioner.

Tänk på att en tidig inlämning ger oss mer tid för marknadsföring och därmed bättre förutsättningar för ett högre försäljningspris.

Kontakta oss på tel 08-453 67 50 så kopplar vi dig till rätt expert.
Gå på kurs på Antikskolan!
Nu är det hög tid att anmäla sig till vårens kurser. Vill du lära dig mer äldre möbler eller är du mer intresserad av modern konsthistoria? Vi har ett 20-tal kurser som sträcker sig från antiken fram till idag.

Vi arrangerar också två spännande kulturresor till Wien och Sicilien under 2014.
Böcker, Kartor & Handskrifter
Vi söker bl.a. tidiga upplagor av naturvetenskapliga verk, skrifter av Linné och hans lärjungar, äldre sällsynta planschverk. Intressanta områden är bl.a. Ryssland, Asien och Kina. Vi är även intresserade av äldre handskrivna eller undertecknade dokument av kungligheter, svenska eller utländska manuskript.

Kontakta våra experter Hans Larsson och Katharina Fahlstedt redan idag!
Fashion
Vi söker kläder och accessoarer från de stora kända mode­husen som Chanel, Dior, Gucci, Hermès, Louis Vuitton, YSL m.fl. Vi söker även klockor från märken som t. ex. Cartier, Patek Philippe och Rolex samt smycken och juveler från Bvlgari, van Cleef, Tiffany & Co m. fl.

Fashion- och smyckeinlämning i Malmö

Tisdag 28 januari kl 10-16
Våra experter besöker Malmöfilialen för värdering och inlämning. Ingen tidsbokning!Mer information på: www.auktionsverket.se Alla uppdateringar: Stockholms Auktionsverk
Hitta auktionen: Karta/vägbeskrivning Informations källa: Stockholms auktionsverk

Nyckelord:Stockholm,göteborg,malmö,Auktionsverk,stadsauktion,kvalitetsauktion,online,nätauktion,temaauktion,klassiska,moderna,nutida,fashion


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...