onsdag 20 augusti 2014

Vi syns i Stockholm på lördag! ÖPPET HUS

VÄLKOMMEN PÅ LÖRDAG!
Nu på lördag 23 augusti öppnar vi upp portarna för alla konst- och antikälskare. På programmet står korta föredrag om den dynamiska konstmarknaden, om dolda orientaliska skatter i svenska hem för miljoner, vardagssilver som kan förvandlas till guld och svenska mattor som flyger. På plats finns Nordens främsta specialister redo att värdera dina föremål (eller bilder på dem) och dessutom en förhandsglimt av höstens spännande utbud.

TILL PROGRAMMET

Plats: Berzelii Park 1, Stockholm
SKRIV IN HÖSTENS AUKTIONER
Nu kan du skriva in höstens alla auktionsdatum: Fashion & Diamonds, Moderna, Contemporary och Klassiska
>> TILL ALLA AUKTIONSDATUM OCH VISNINGAR
MODERNA - NU ÄR DET DAGS!
Förra säsongens Moderna blev den största någonsin i sitt slag i Norden, med spännande rekord och toppnoteringar inom såväl konst som design. Kontakta någon av våra skickliga specialister och få en färsk värdering av dina föremål.
>> SPECIALISTER KONST
>> SPECIALISTER DESIGN
VI KOMMER TILL DIG - BUKOWSKIS TURNÉ
Nu utför vi fri värdering ute i hela landet. Titta här vem av våra erfarna värderingsmän som du ska kontakta för mer information eller för att boka ett hembesök. Väl mött!”
>> TURNÉ SVERIGE OCH FINLAND
HAR DU EN GULDGRUVA HEMMA?
Svenska skatter från Kina är hett eftertraktat av kinesiska samlare. De svenska föremålen och samlingarna har gott rykte och Bukowskis anses bland kännare vara topp tre i Europa på kvalitet och katalogisering.
>> KONTAKTA OSS FÖR EN FÄRSK VÄRDERING
>> SE SUPERFÖRSÄLJNINGEN FRÅN SENASTE SÄSONGEN HÄR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...