AUKTIONSSÖK

Hitta auktion 'Auktionssök' är en s.k. anpassad sökmotor. Här får du sök resultat från Svenska auktionshus, mässarrangörer och andra relevanta källor. Färre träffar, men med större relevans. Kom ihåg att ju mer specifika sökord du använder, ju mer relevanta blir dina sökresultat.

Nedan följer några tips om hur du kan optimera ditt sök:

(+) tecknet; Använd plustecknet för att inkludera stoppord i din sökning. Kom ihåg att inkludera ett mellanrum före "+". [ Du kan också lägga till plustecknet i frassökningar.]
(-) tecknet; Om du skriver ett minustecken omedelbart före ett ord betyder det att du inte vill att sidor med detta ord ska ingå i sökresultaten. Minustecknet bör stå omedelbart före ordet och föregås av ett blanksteg.
("") citattecknen; Om du sätter citattecken före och efter en formulering anger du att Google ska söka efter orden i exakt den ordning de står inom citattecknen.
(*) Tecknet *, även kallat jokertecknet, är en relativt okänd funktion som kan vara till mycket stor nytta. Om du skriver * i en sökfråga försöker Google behandla jokertecknet som en platshållare för okända termer och sedan hitta de bästa träffarna.


Loading